Hej!
Vi hoppas att du har gått igenom vår hemsida och vet våra förväntningar från dig. Eleven som planerar att börja träna med oss ska ha läst och förstått våra stadgar som man kan hitta på vår hemsida under fliken "Viktig information".
 

OBS!: Man kan inte ansöka till antagningsprövningar för Systema Uppsala med ev. blodsmitta. Att träna Systema med blodsmitta (HIV, gulsotsvirus B-C, HTLV-I-II) är ej lämpligt, p.g.a. den inneboende risken för blodvite senare under träning. Detta oavsett om dämpande mediciner används.

(OBS! Att ett oöppnat utdrag ur belastningsregistret skall ska visas up innan du gör antagningsprövningar.) Detta hittar du på polisens hemsida eller via våran länk på första sidan.

OBS! Innan du kan delta på våra träningar så måste du ha gjort del 1 & 2 av våra antagningsprövningar. Detta är för att vi ska se om du har det som behövs för att börja träna med oss.

OBS! Att det är också väldigt viktigt att du är med på båda prövningsdagarna.
Du ska vara närvarande på den fysika prövningen och uthållighetstestet samt språk/kunskapsprov.

(Har du blivit godkänt på språk/kunskapsprovet  så kommer du att få delta i en muntlig intervju. Där kommer vi att lära känna dig som person och vi kommer även bedömma om vi anser att du är rätt person för att börja träna med oss.)

Mera information om antagningsprövningar kan du hitta på våran hemsidans flik
"Viktig information, allt om antagningsprövningar"

OBS! Efter att du blivit godkänd och antagen så
kommer du att skriva under ett medlemskontrakt som innehåller krav och villkor inom Systema Uppsala.

OBS! Att du alltid har rätt till 3st gratisträningar innan du bestämmer dig om du vill börja träna hos oss eller ej.

Har du läst allt detta och vill börja träna med oss, så hälsar vi dig varmt välkommen till Systema Uppsala (Russian Martial Arts)!