Hej!
Vi hoppas att du har gått igenom vår hemsida och vet våra förväntningar från dig? Eleven som planerar att börja träna med oss ska ha läst och förstått våra stadgar som man kan hitta på vår hemsida under fliken "Viktig information".
 

OBS!: Man kan inte ansöka till antagningsprövningar för Systema Uppsala med ev. blodsmitta. Att träna Systema med blodsmitta (HIV, gulsotsvirus B-C, HTLV-I-II) är ej lämpligt, p.g.a. den inneboende risken för blodvite senare under träning. Detta oavsett om dämpande mediciner används.


Innan du får möjlighet att börja träna med oss så kommer du att först bli prövad om du har det som krävs för att börja träna med oss.
Det är väldigt viktigt att du är med på båda prövningsdagarna.
Du ska vara närvarande på den fysika prövningen och uthållighetstestet samt språk/kunskapsprov.

Har du blivit godkänt på språk/kunskapsprovet. Så kommer du att få delta i ett muntlig intervju.
Där kommer vi att lära känna dig som person och vi kommer även bedömma om vi anser att du är rätt person för att börja träna med oss.

Och slutligen; den 7:de augusti så börjar höstterminen 2019.

Mera information om antagningsprövningar kan du hitta på våran hemsidans flik "allt om antagningsprövningar" 

OBS!: Efter att du blivit godkänd och antagen så har du ytterligare 3 gratisträningar på dig att bestämma om du vill börja träna hos oss eller ej.

När du har bestämt sig för att träna hos oss, så kommer du att skriva under ett medlemskontrakt som innehåller krav och villkor inom
Systema Uppsala. Där efter så
 kommer vi att behöva ett oöppnat utdrag ur belastningsregistret. Detta hittar du på polisens hemsida eller via våran länk på första sidan.
(OBS! Att utdraget skall vara oöppnat och ska lämnas inom en månad efter att du blivit godkänd till terminen.)​​​​​​​


Har du läst allt detta så hälsar vi dig välkommen till Systema Uppsala (Russian Martial Arts)!